Archívy Březen 2022

Proč je dobré mít v koupelně okno

Pokud máte v koupelně okno, pak máte obrovskou výhodu. Jestliže nevíte, k čemu je okno v koupelně dobré, nezoufejte. Prozradíme vám několik důvodů, proč je dobré mít v koupelně okno. Většina lidí si myslí, že je okno v koupelně na škodu, kvůli soukromí. Jestliže si ale okno vybavíte něčím, co vám soukromí nebude narušovat, máte opět vyhráno. Rozhodně se nemusíte bát toho, že by vaše soukromí bylo narušeno. Okno v koupelně má daleko více výhod. Tyto výhody se dozvíte v následujících odstavcích. Pojďme se na to společně podívat.

Více..

Vybíráme pracovní židli do rodinného domu pro home office

V dnešní době pracuje relativně velká část české populace z domova. Je to dáno také tím, že je mezi námi koronavirové onemocnění neboli pandemie. Právě ta přinutila hodně firem nabídnout svým zaměstnancům práci z domova. Pokud tedy pracujete ze svého rodinného domu, pak je důležité si pořídit židli, která vám umožní snadno pracovat bez toho, aniž by vás po uplynutí určitého času bolela záda. Jak vybrat kvalitní židli tak, aby se vám pracovalo dobře? Výběr kvalitní židle je dlouhodobou otázkou. Pracovat totiž budete pět dnů v týdnu. Bolest se může u nekvalitních židlí dostavit již po několika měsících.

Více..

Pěstování od semínek

Čím dál více lidí využívá svou zahrádku nebo balkón pro pěstování zeleniny a není divu, neboť doma vypěstovaná zelenina je levnější a zdravější. Navíc mnohým dělá radost, že si sami něco vypěstovali. Mnozí si kupují rostliny a jen si je doma přesadí, ale nebojte se sáhnout po semínkách a vyzkoušet si celý proces sami doma.

Více..