Archívy Prosinec 2023

Aby pes ze zahrady neutekl

Ať už máte psa na hlídání anebo jako příjemného společníka, musíte dbát na jeho bezpečí i na to, aby neohrožoval sousedy. Když pes uteče z oplocené zahrady, někteří lidé se mohou bát psa,když není spolu se svým majitelem. Ani vám by se nelíbilo, kdyby po vašem pozemku pobíhal cizí pes. A nejde jen o jeho výkaly. Jde i o pošlapané záhony anebo jinou škodu. Jak se postarat o to,a by váš pejsek zůstal na vašem pozemku?

Více..

Odpad se musí třídit

Moderní člověk je schopen svým životním stylem vyprodukovat neuvěřitelné množství odpadu. A ten samozřejmě nechce mít ve svém vyšperkovaném příbytku. Jenže ani venku ho není možné jen tak pohodit. A tak se postupně před domy objevily nádoby různých velikostí a barev.

Více..

Nejprve vyměňte zámky

Když se vám podaří získat vysněný pozemek, nadšení z něj by mělo co nejdříve vystřídat pragmatické uvažování, zejména co se týče jeho bezpečnosti a ochrany. Ať už jste koupili pozemek na samotě nebo jste získali velikou zahradu se starým domem na vesnici, musí být bezpečnost nemovitosti a všeho vybavení prvořadým úkolem. Jestli se jedná o starý dům, i jeho dveře a zámky na nich většinou odpovídají době, kdy vznikli a kdy byli dostatečné. Zejména když dům a zahradu využíváte jako víkendové sídlo.

Více..