Archívy Únor 2021

Tipy do domácnosti a kuchyně

Zařizování domácnosti je velkým úkolem každé hospodyňky ihned po koupi nového domu nebo po stěhování se do nového příbytku. Malé i velké spotřebiče a drobné doplňky, ale i vybavení kuchyně a vše potřebné pro udržování domácnosti musí ladit se stylem celého domu. Ale téměř kompletní zařizování domácnosti vás čeká i když se nikam nestěhujete. Kdy nastávají takové případy?

 

Více..

Malé rodinné domy jsou vhodné pro starší i mladší generace

Jakmile se člověk rozhodne pro koupi rodinného domu, okamžitě se dívá na to, jak je potenciální rodinný dům velký. Jestliže ale nemáte téměř žádný volný čas, pak si hravě vystačíte i s menším rodinným domem. Kromě toho i malé rodinné domy vám mohou přinést mnoho výhod. Stačí je jen objevit. Pokud nevíte, jaké výhody mohou mít malé rodinné domy, pak si tento článek přečtěte do samotného konce. Splnit si svůj sen může prakticky každý. Je to ovšem také otázka času. Chodíte-li s partnerem do práce, s největší pravděpodobností nebudete mít tolik času se následně věnovat svému bydlení.

Více..

Bezpečné schodiště v rodinném domě

Rozhodli jste se pro život v rodinném domě? Rádi byste si svůj vysněný rodinný dům nechali postavit? Jestliže je vaše odpověď ano a zároveň toužíte po dvoupatrovém rodinném domě, s největší pravděpodobností se neobejdete bez schodiště. Právě u schodiště se v článku zastavíme. Ačkoliv se to nezdá, nemělo by být schodiště ignorováno. Jedná se o důležitou součást rodinného domu. Kromě toho by mělo být dostatečně bezpečné, ať už po něm chodíte vy nebo vaše děti. Povíme vám, jak by takové bezpečné schodiště mělo vypadat. Pojďme se na to podívat.

Více..

Co může ovlivnit cenu pozemku

Pokud hledáte pozemek ke koupi, je potřeba se seznámit s faktory, které mohou ovlivnit jeho cenu. Nezáleží teď na tom, jaké máte s pozemkem plány. Někteří chtějí pozemek z důvodu stavby rodinného domu, jiní zase kvůli tomu, aby si na něm mohli postavit malou chatu pro víkendové odpočinky. Třetí skupinou jsou tzv. investoři. Ti se zaměřují na takové pozemky, které mají růstový potenciál. Jestliže se do této kategorie pouštíte i vy, pak si přečtěte naše tipy. Cenu pozemku může ovlivnit hned několik faktorů.

Více..