Archívy Říjen 2021

Za okny podzim, v ložnici příjemně

Pohled do kalendáře i na venkovní teploměr říkají jedno: toto léto už skončilo, začíná sychravý podzim. Staré pranostiky by vás poslali k vyhřáté peci ale my máme pro vás lepší typ. Nebojte se, nebudeme vám doporučovat výměnu kotle ani dodavatele energie. Příjemné pocity pohody si dokážete navodit lehce a snadno i vy sami.

Více..

Co vše zařídit, pokud chcete stavět

Vlastnit rodinný dům je to největší bohatství, co si každý kromě zdraví může přát. Nejen, že nebudete nuceni platit nájem za byt, který není a nebude váš, ale zároveň také budete mít vlastnictví, které odkážete svým dětem. Než však takový dům začnete stavět, budete muset zařídit mnoho věcí, které budou stát čas.

Více..

Vybavit dětský pokoj v rodinném domě je běh na dlouhou trať

Zařizování dětského pokoje vám zabere relativně velké množství času. Dalo by se říct, že jde o jednu z nejnáročnějších místností v celém rodinném domě. Dětský pokoj totiž musí zářit pohodou, bezpečím, jistotou a dostatečným množstvím prostoru. Kromě toho by měl být dětský pokoj útulný, aby se v něm vaše dítě cítilo dobře. Dítě by si mělo umět v této místnosti hrát i učit. Rozhodně není dobré dětský pokoj vybavovat zbytečnostmi nebo více barvami. Dítě se pak nezaměřuje na hraní nebo učení, ale na zcela jiné věci. Jinými slovy by vaše dítě nebo děti neměli být rozptylovány.

Více..